Welkom

Welkom bij De Haven van Huizen!
We zijn blij u te ontvangen voor koffie, een uitgebreide lunch, diner of borrel. Kom langs en geniet van ons prachtige uitzicht over het water. We zijn dagelijks geopend tot 22:00 uur.

We hopen u snel te zien!

Restaurant De Haven van Huizen is van oorsprong een oude visrokerij, maar is nu een prachtige locatie aan de jachthaven van Huizen. Naast de lunch-, diner en borrelkaart biedt de Haven van Huizen diverse mogelijkheden voor groepen. Of het nu gaat om een koffietafel, barbecue, receptie of een vergadering. Het kan allemaal in de Haven van Huizen. Ook in de lente- en zomermaanden is de Haven van Huizen een heerlijk plek om te genieten. Wij beschikken over een ruime veranda én een groot terras aan het water.
Zaalverhuur
Naast het restaurant biedt De Haven van Huizen diverse mogelijkheden om uw gasten te ontvangen: De Hangen, de Paardenstal of de Havenzaal, allen sfeervolle en historische ruimtes. Of het nu gaat om een koffietafel of een barbecue, een huwelijksreceptie of een vergadering. Het kan allemaal in De Haven van Huizen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw lunch, diner of zaalverhuur.

Meer info

Contact
De Haven van Huizen
Havenstraat 81
1271 AD Huizen

T: 035 – 524 03 69
directantwoord@havenvanhuizen.nl

Openingstijden
Dagelijks geopend van 11:30 tot 22:00 uur*.

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van De Haven van Huizen aan de achterzijde van het gebouw.