Room rental

Zaalverhuur Huizen
Restaurant De Haven van Huizen is van oorsprong een oude visrokerij, maar is nu een prachtige locatie aan het water.

Naast de lunch-, diner en borrelkaart biedt de Haven van Huizen diverse mogelijkheden voor groepen. Of het nu gaat om een koffietafel, barbecue, high tea, receptie of een vergadering.
Het kan allemaal in de Haven van Huizen.

Zakelijk/partijen
De Haven van Huizen past in het restaurant de richtlijnen van het RIVM toe. Dus meer ruimte tussen de tafels en een maximum aantal gasten. Helaas is het daarom tijdelijk niet mogelijk om voor groepen te reserveren. Ben je met een kleiner gezelschap? Dan ben je met een reservering van harte welkom!

Eigen evenement samenstellen
Trouwen
Yes, jullie gaan trouwen! De komende tijd zijn jullie druk met één van de leukste dingen rondom jullie huwelijk, het plannen van jullie trouwdag. Bij het voorbereiden van een trouwerij komt veel kijken. Een spannende periode, want jullie willen natuurlijk dat het een onvergetelijke dag wordt.

Bij De Haven van Huizen stellen we de wensen van het trouwpaar centraal. Wij bieden een bijzondere, stijlvolle en romantische locatie. In een ongedwongen en relaxte sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Het sfeervolle monumentale pand en het schitterende uitzicht vormen de perfecte ambiance voor jullie bruiloft. In het voorjaar/zomer kan het riante terras gebruikt worden om de feestavonden te vieren. De Haven van Huizen heeft zalen voor iedere gelegenheid, van plechtigheid, tot feest en van borrel tot diner.

Naast prachtige zalen is De Haven van Huizen een prachtige locatie voor uw trouw foto-shoot. De accommodatie bevindt zich aan de Oude Huizer Haven en leent zich perfect voor romantische foto’s of een boottocht over het water. De Haven van Huizen biedt alle mogelijkheden om jullie trouwdag compleet te maken.

Trouwen bij De Haven van Huizen in Huizen kan met ieder budget, bekijk de mogelijkheden met onze Wedding creator.

Trouwen bij De Haven van Huizen: Voor elk budget een droombruiloft.

Stel je perfecte bruiloft samen

Contact
De Haven van Huizen
Havenstraat 81
1271 AD Huizen

T: 035 – 524 03 69
directantwoord@havenvanhuizen.nl

Openingstijden
Open daily from 11:30 until 22:30 hrs.

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van De Haven van Huizen aan de achterzijde van het gebouw.

Meld aan voor de nieuwsbrief